JUNIOR OF MEDIOR RECRUITER

Junior of medior recruiter

 

CreativIvents is een educatief concept en event bureau. Wij ontwikkelen merken en concepten waarbij authenticiteit centraal staat. Opererend vanuit drie expertisegebieden, events, mensen en onderwijs zijn we altijd instaat onze klanten te verassen met unieke en spannende producten. Onze cultuur is gebaseerd op drie kernwaarden:

Samen Sterk: Ons team is een hechte club van jonge, (wat) oudere, ervaren en creatieve zielen. Een belangrijke kernwaarde binnen ons bedrijf is “SAMEN STERK“. Een open en directe bedrijfscultuur met persoonlijke aandacht. Ons mantra is wat je ” binnen predict” draag je uit naar buiten.

Positieve Energie: Het samenwerken met elkaar en klanten maar vooral het uitvoeren van onze activiteiten en diensten kent als grondslag “POSITIEVE ENERGIE”. Deze energetisch lading stuwt ons allemaal voort en creëert ruimte voor de noodzakelijke creativiteit en innovatie.

Durven: Binnen een dynamisch team werkende in het onderwijs waarbij talentontwikkeling van het jonge schoolgaande kind centraal staat is “DURF” nodig. Een cultuur van groeien, doorpakken en leren is waar wij voorstaan en wat we met liefde overdragen

 

Over de functie

Ons opleiding- en recruitment bedrijf Loopbaan Garantie is op zoek naar een junior of medior recruiter. Als medewerker werving & selectie opereer je als recruiter in de onderwijs sector (MBO en HBO opleidingen). Je ondersteunt en bent verantwoordelijk voor de relaties met de studenten van verschillende (o.a sport en bewegen, sportmanagement, pedagogiek) opleidingen.

In het kort:

Je werkt als junior/medior recruiter in een zelfsturend team

Je verricht verschillende administratieve taken

Je denkt mee voor wat betreft werving- en selectie strategieën

Je hebt gevoel voor commercie- en relatiebeheer: je spreekt en telefoneert met studenten

Je bent in connectie met klant/kandidaat en bent bekend met innovatieve recruitment tools, zoals LINKEDIN

Je leert en groeit door eigen initiatief, opleiding en ervaring

 

Wat bieden wij

Een dynamisch groei traject gebaseerd op jouw potentie

Een creatief en dynamische werkomgeving met 3 sterke labels

Een informele maar professionele werkomgeving waar sport, onderwijs en events hand in hand gaan

Markt conform salaris , 32 uur per week

Jaar bonus

Reiskostenvergoeding

 

En jij?

Jij bent een teamplayer; weet wat je moet investeren om resultaten te behalen. Jij weet dat succes niet vanzelf komt en dat je samen veel meer kan bereiken dan alleen, dus je weet hoe je in een team samenwerkt. Jij straalt positieve energie uit en hebt zelfvertrouwen, je kan goed plannen en je bent communicatief sterk.

Verder verwachten we dat je minimaal een MBO-opleiding HRM/ recruitment hebt afgerond en/of vergelijkbare en aantoonbare ervaring hebt.

 

Solliciteren

Heb je interesse of wil je meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met de afdeling Werving en Selectie, via 085-7731737 (op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 – 16.30 uur) of mail naar werving@loopbaangarantie.nl