EEN VOLWAARDIG PROFIEL VERGROOT DE MARKTWAARDE..

Ondernemenofwerken

Social media platform voor vierdejaars studenten

Ondernemenofwerken traint 4e jaarstudenten van vooral de opleidingen sport& bewegen, sportmarketing-management in de Randstad. Ondernemenofwerken is een initiatief van Loopbaan Garantie en verschillende werkgevers en werkt samen met opleidingsmanagers en 4e jaars studenten. Deze training focust zich op het uitwerken en vooral de toepassing van the Golden Circle themas , Why, How & What.

Kick-start voor ondernemers

 Na een succesvolle ELEVATORPITCH  en in het geval dat het idee aantoonbare marktpotentie heeft helpen we hen het idee/product te lanceren en ontvangen ze hiervoor €2500 ,-starters fee.

SpeedDate4Work voor talenten

Wij 4e jaar studenten die na het afstuderen  werk zoeken voorrang op de SPEEDDATE 4WORK meetings. Bij succes ontvangen zijn een zgn. salary kick start- fee van € 225,-

Werken&studeren

Doorstuderen is vandaag de dag net zo slim als ondernemen. Ondernemenofwerken en haar initiatief nemers samen met CreativIvents zorgen dat je kan studeren en geld verdienen. 

Ondernemenofwerken

een initiatief van:

Ondernemen of werken

Onze missie is 4e jaars studenten trainen om na het afstuderen een juiste keuze voor de toekomst te maken . De deelnemers zijn 4e jaars studenten van MBO opleidingen Sport en Bewegen, Outdoor en sportmanagement. Ondernemenofwerken biedt deze jonge mensen direct een baan aan of de mogelijkheid om hun businessplan te pitchen.

Golden Circle…Why!

Zelfreflectie is al een uitdaging voor volwassenen, laat staan van 4e jaars studenten. Toch hanteren en passen wij in de training Ondernemenofwerken, de Golden Circle van Simon Sinek toe. Het goed onder woorden kunnen brengen van het “waarom” achter je acties of handelingen vergroot de intrinsieke motivatie en plezier in wat je doet of gaat doen.

Kick-start voor entrepreneurs

Wij geven ondernemende 4e jaar studenten de mogelijkheid hun ondernemersplan te pitchen. Na een succesvolle ELEVATORPITCH  en in het geval dat het idee aantoonbare marktpotentie heeft helpen we hen het idee/product te lanceren en ontvangen ze hiervoor €2500 ,-starters fee. 

SpeedDate4Work voor jonge talenten

Daarnaast geven wij 4e jaar studenten die na het afstuderen  werk zoeken voorrang op de SPEEDDATE 4WORK meetings. Bij succes ontvangen zijn een zgn. salary kick start- fee van € 225,-