ONDERNEMEN OF WERKEN?

HOEVEEL MAN HEB JE NODIG? WIJ LEVEREN…

WIJ LEVEREN TOP DOCENTEN VOOR IN HET ONDERWIJS ENEXPERTS VOOR IEDER EVENEMENT.

Creatief in mensen

Onze passie is educating & matching people. Onze bemiddeling- en opleidingstak, Loopbaan Garantieplan is gespecialiseerd in reqruiting & matching in de sport- evenementen- en onderwijs sector. Loopbaan garantieplan geeft samen met opleidingmanagers vorm aan het ” hybride onderwijs”.

Het Loopbaangarantie.nl,  faciliteert opleidingsinstituten bij het matchen van de “leervragen” aan competentie vragen van de markt.  Deze dienst wordt zowel technisch als operationeel ondersteund.

Onze expertises

 

Facilitator in hybride onderwijs

Wij ondersteunen opleidingsinstituten bij het opzetten van hybride onderwijsvormen. Met elkaar geven wij praktijkleren “handen en voeten”.

Talent ontwikkeling en kwaliteit

Kwaliteit gaat bij ons altijd boven kwantiteit. Wij bouwen al vroeg aan het talent en “loopbaan”van onze kandidaten. Hierdoor kennen wij de kwaliteiten en compententies van onze mensen.

Matching is our game.

Werven en selecteren dat is onze drijfveer. Begeleiden en opleiden is onze expertise. Wij zorgen voor een optimale, duurzame en vooral kwalitatieve match.

Ben jij een talent of zoek je een talent? De website van Loopbaan garantieplan is uitgebreid en volledig. U kunt hier alles vinden over onze faciliteiten die zijn ontwikkeld om opleidingsinstituten te ondersteunen bij het realiseren van hybride onderwijs! Bekijk ook onze social media kanalen.

Klik hier en bezoek onze website.