IEDER KIND HEEFT RECHT OP TALENTONTWIKKELING

BEWEGEND LEREN IS EEN INHERENT TALENT VAN HET KIND!

KOESTER HET….

Creatief in educatie

Wij geloven in het kind en  vertrouwen in hun competenties en vaardigheden. Onze educatie tak, Halo Jobbing is de specialist op het gebied van voor-, tussen- en naschoolse activiteiten. Uitdagingen met buitenschoolse en andere activiteiten zoals sportdagen en team en schooluitjes? Wij staan voor u klaar.

Wij denken met veel plezier met u mee over de sportieve, sociale, creatieve, gezonde en maatschappelijke invulling.

HALO JOBBING draagt bij aan een actieve en gezonde samenleving, omdat talentontwikkeling belangrijk is.

Onze expertises

 

Brede Talentontwikkeling

Of u nu een kookcursus, een knutselworkshop of een (thema) sportdag wilt organiseren: Wij denken met veel plezier met u mee over de educatieve, sociale, creatieve, gezonde en maatschappelijke invulling. 

Meer weten? Klik hier

Play2Live©..

Kinderen leren en onthouden beter als ze bewegen. Wij hebben ons bij de ontwikkeling van onze  thema’s ‘Taal & Rekenen in het Bewegingsonderwijs’ laten leiden door het Nationaal expertisecentrum leerplan-ontwikkeling.

Bewegend leren! Klik hier..

Verkeerseducatie

Ieder kind heeft recht op een veilige en zo zelfstandig mogelijke deelname aan het verkeer. Het programma School op SEEF helpt scholen bij het integraal en structureel aanpakken van verkeerseducatie en verkeersveiligheid.

Alles over verkeer! Klik hier.

Ben je geinteresseerd geraakt. De website van HaloJobbing is uitgebreid en kwalitatief. U kunt daar alles vinden over brede talentontwikkeling van het schoolgaande kind. Bekijk ook onze social media kanalen.

Bezoek onze website! Klik hier